About us

RedBelt – Concept Events & DJ Booking

Wie is RedBelt?
Een DJ met ondernemersmentaliteit en een organisator met een creatieve geest. Beiden al vele feesten meegemaakt, het ene beter dan het andere. De drang om een beter feest te organiseren. Een feest dat helemaal klopt, van begin tot eind. Gewoon doen! Met deze ingrediënten is RedBelt ontstaan.

Genoeg over ons, het gaat om jou. Om jouw feest!
Wil je een feest bezoeken? Een feest organiseren? Of je bruiloft of bedrijfsfeest pimpen? Het kan allemaal! Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen. Zoek je net iets anders? Vraag het ons via het contactformulier of de contactgegevens onderaan deze pagina.

Events by RedBelt
Kennen jullie deze nog, nog, nog…. 70’s & 80’s, de 90’s, Après-Ski, Hollands, ga zo maar door. Er zijn genoeg leuke thema’s voor een geslaagd feestje. Wij organiseren deze feesten op diverse locaties in het land. Waarom je dit een keer moet meemaken? Omdat jij het laatste ingrediënt bent om er een top feest van te maken. De rest verzorgen wij. Kijk hier om te zien welke feesten er op de agenda staan.

Concept Events
U vraagt, wij draaien… Wil je een feest organiseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons het doen. Van discotheek eigenaar tot aanstaande bruid, van jubilerende ondernemer tot jarige job. We vertalen jouw wensen in een perfecte feest formule, en helpen deze uitvoeren. Doe geen moeite, vertel ons wat je wilt. Wij bouwen jouw feest!

DJ Booking
Hey Mr. DJ, put a record on….. Is je feest al compleet, maar zoek je nog een geschikte DJ? Misschien hebben wij die al voor je gevonden. Op onze feesten combineren wij jong talent met gevestigde orde. Op die manier helpen we talentvolle DJ’s een stapje te maken in hun ontwikkeling. Daardoor beschikt RedBelt over een interessante selectie DJ’s voor ieder budget. Zoek hier verder.

Ben je DJ en wil je ook onderdeel uitmaken van RedBelt? Neem dan contact met ons op.Kunnen we iets voor je betekenen? We horen het graag!

RedBelt Events